Кметът на Район „Южен“ Костадин Язов, има удоволствието да Ви покани на празник, организиран по случай деня на детето под надслов „Раздвижи парка“. Ще празнуваме в парк „Райчо Кирков“ /Студенец/ от 10:00 часа на 06.06.21 год.

В събитието ще вземат участие деца от седем училища, четири от които са на територията на Район „Южен“: ОУ “Яне Сандански“, СУ “Братя Миладинови“, ОУ “Стоян Михайловски“, ОУ “Климент Охридски“.

Школата по модерни танци „Ненси-Денс“ със своите 11 години опит в тази област и нейните малчугани гарантират едно незабравимо изживяване, изпълнено с много танци, песни и великолепно настроение! Освен тях в тържеството ще се включат и деца от музикална школа „Арт Войс“ и „Музика Нова“. Участие ще вземат възпитаниците на Мюзикхолен театър Пловдив, учениците от фолклорна група към СУ „Константин Величков“.

Творческото ателие на „Стрина Пепина“ ще предостави възможност на всички желаещи да изработят кукли от прежда, хартия, въже и плат от стари дрехи, като тези занимания отключват фантазията на децата.

В събитието ще се включат над 130 деца със своите танци, песни и забавни игри!

За всички участници и гости на празника ще има лакомства и напитки.

Заповядайте и носете доброто настроение със себе си!